Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Mona Sahlins livvakt (och älskare?)

05/05 09:56
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:Vad är det med Mona Sahlin? Hon verkar ha en självdestruktiv gen som ställer till det för henne. Hon gör dumma saker, ja, faktiskt korkade, och de är ju inte ens för egen vinnings skull, utan verkar bli gjorda för att testa hur långt ut på isen hon kan gå utan att den brister och hon faller i. Fallera. Nu har hon fallit i igen. Fallerhoppsansa.

Hade en man gjort det då hade han troligen haft en orsak - att tjäna pengar eller öka sin prestige. Är det det som är skillnaden mellan en testosteronfylld hanne och en testosteronfylld hona? Vet inte, men nu ligger Mona Sahlin och sprattlar i den iskalla vaken. Kommer någon och drar upp henne? Stefan Löfven? Nja, han ligger själv i en annan vak, en bit därifrån, och likaså gör Åsa Romson och Gustav Fridolin. Vilket gäng!

Annars ska väl den där livvakten skydda henne? Men han ligger ju också där i vaken och splattrar. En älskare? Jag tror nästan det... Och om hon skrev det där intyget för kärleks skull, ja, då är allt förlåtet. Eller?5 maj 2016
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Mona Sahlins livvakt (och älskare?)

Public Service 2597 05/05 09:56

  Var är Mona Sahlins livvakt?

Public Service 1273 05/05 19:43

  Sugar Mum Sahlin

Public Service 773 07/05 10:26

  Mona Sahlin lämnar Systembolaget

Public Service 722 12/05 21:08Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 14
Web Analytics