Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Apple Watch

09/03 21:31
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:Klockan 18.00 idag presenterade Apple sin nya klocka Apple Watch i San Francisco. Apple är inte först med bärbar teknologi i form av ett armbandsur, men kanske kommer Apple Watch att vara den bästa. Den släpps i två olika storlekar: 38 eller 42 mm, och i tre olika kollektioner:

1. Grundvarianten – i rostfritt stål med närmare 20 olika valmöjligheter gällande armband.
2. Sport – med ett aluminiumhölje och stryktåliga armband i en rad grälla färger.
3. Edition – lyxvarianten i 18 karats guld. Pris över 80,000 kronor.

Den mindre kommer att kosta mellan 4,500 och 8,700 kronor, och den större drygt 400 kronor mer.

Apple Watch har fokus på personlig hälsa och träning, på att planera vardagen, både på jobbet och privat, i dess kalender och att den låter dig kommunicera med andra Apple Watch-ägare, exempelvis genom att skicka dem enkla teckningar ritade på klockans display, eller att skicka din puls i form av ett slående hjärta, till någon av dina vänner.

I Aktivitetsappen får du veta hur länge du sitter, står, går och hur mycket du rör på dig under en dag samtidigt som antalet kalorier du bränner räknas. Apple Watch larmar om du inte rört på dig tillräckligt.Det finns i dag ett tusental appar klara för nedladdning eller under utveckling. Sociala medier som Twitter och Instagram är fullt användbara på Apple Watch. Man kan även avläsa tiden, såvida inte batteriet är slut. Batteritiden är bara 18 timmar.

[www.apple.com]
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Apple Watch

Public Service 1511 09/03 21:31Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 10
Web Analytics