Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Klickhysteri och analsex

08/10 14:03
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:Åsa Linderborg raljerar i artikeln "Analsex ger mervärde" över att konkurrenterna Kvällsposten och GT lägger ner sina kulturredaktioner, eftersom de inte genererar tillräckligt många klick.

– Det är klicken och delningarna på Facebook som [GT:s chefredaktör Frida] Boisen efterfrågar. Att bevaka Västsveriges kulturliv har inget värde i sig. Bara det som säljer mest ska få plats, skriver Åsa Linderborg.

Och sedan berättar Åsa Linderborg hur det skulle se ut om kvällspressen lät sig styras av antal klick, genom att berätta hur det gick när Aftonbladet Kultur för några år sen publicerade en pytteliten notis där ordet ”analsex” hamnat i rubriken. Det är fortfarande Aftonbladets mest klickade text. Och självklart gör hon då experimentet att lägga ut sin artikeln med två olika rubriker, en med och en utan analsex, för att se vilken som får mest klick. Resultatet meddelas på fredag.

Men se på Aftonbladet! Se vilka rubriker man sätter! De är medvetet oklara eller direkt missvisande för att man ska lockas att klicka för att få reda på hur det förhåller sig. Det man då finner i texten är en ren nonsensnyhet om ingenting, påkommen av en finnig nolla till "journalist". Eller så är det videosnuttar som är stulna från Youtube, som handlar om sådant som bara en fjortis kan tycka är intressant. Man slutar klicka. Enda trösten för Aftonbladet är att Expressen, men även DN, är inne på samma linje. Jag har faktiskt sett tendenserna till klickhysteri även på Di och SvD. Det vi ser är slutet för de här nätblaskorna och massor av arbetslösa journalister. Det är en bra utveckling. Evolutionen har alltid rätt.

Låt Aftonbladet och de där andra anala skitblaskorna dö ut!
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Klickhysteri och analsex

Public Service 1277 08/10 14:03

  Re: Klickhysteri och analsex

Anonym användare 466 08/10 21:09

  Korrumperade skitblaskor

Public Service 532 08/10 21:27

  Re: Korrumperade skitblaskor

Anonym användare 526 08/10 21:30

  Aftonbladets analjournalister

Public Service 803 08/10 21:40Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 12
Web Analytics