Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Skvaller

29/06 19:25
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:Domique Strauss-Kahn och Anne Sinclair ska också skilja sig efter tjugo år. I maj 2011 greps Strauss-Kahn i New York, efter anklagelser om att ha försökt våldta en hotellstäderska. Åtaladet las ner, men händelsen kostade honom jobbet som chef för AMF och krossade hans hopp om att bli Frankrikes näste president. I mars i år drogs han in i en ny skandal. På ett lyxhotell i Lille ska man ha försett samhällstoppar med prostituerade minderåriga och invandrarkvinnor utan papper. Strauss-Kahn utreds för en gruppvåldtäkt, men säger sig inte ha vetat att de unga kvinnorna var prostituerade.

Percy Barnevik säger sig ha råkat ut för en stalker, som anklagar Barnevik för "sexual assault". Ofta handlar det om att ta någon på brösten eller stjärten. Men det kan också handla om ett mycket allvarligt brott, nära våldtäkt, säger Paul Oliver på Levenes advokatbyrå i London. Straffskalan varierar följaktligen kraftigt - minimistraffet är böter och maxstraffet tio års fängelse. Jobbigt för hustrun Aina...

Tom Cruise och Katie Holmes ska skilja sig efter 6 års äktenskap. En rad amerikanska veckotidningar har rapporterat att äktenskapet ska ha varit uppgjort, och att de har har upprättat ett ”kärlekskontrakt” mellan sig. Det innebar att Holmes garanterades ett visst antal miljoner dollar ju längre äktenskapet höll och att hon garanterades ett visst antal huvudroller. Frågan är om kontraktsvillkoren nu anses vara uppfyllda. Deras dotter Suri är född 2006.

Henrik Schyffert och Bea Uusma skiljer sig efter 15 års äktenskap. De gifte sig på nyårsafton 1997 i Cedergrenska tornet. Tillsammans har paret två söner.

Anne-Sofie på Vardagsprat frågar i huvudinlägget Om att ta konsekvensen av sin handling...:
"Varför lägger en del människor ner så många års arbete och energi på att försöka ändra sin partners vanor och beteenden.. för att sedan klaga över att de förändrats så till den milda grad att de inte längre är samma person som den de gifte sig med? Låter lite inkonsekvent..*ällä*..?..."
Inkonsekvent? Bara förnamnet. Det låter skitjobbigt. Brrrr!
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Skvaller

Public Service 1222 29/06 19:25

  Om hur man ser på kärleken

Anonym användare 772 29/06 20:12Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 4
Web Analytics