Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Födde tvillingar med olika fäder

09/05 20:47
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:En kvinna som hade sex med två olika män samma vecka födde ett tvillingpar i januari 2013. Kvinnan bad den ene mannen, en man i New Jersey, att betala underhåll för båda barnen. Saken hamnade i domstol och DNA-tester visade att mannen i själva verket bara var pappa till ett av barnen. I måndags dömde Passaic County Superior Court honom att betala 28 dollar (cirka 230 kronor) i veckan i underhåll till en tvilling, men han slipper att betala för den andra.

Tydligen är det fullt möjligt för en kvinna att bli gravid med två män samtidigt, i alla fall om hon under sin menscykel producerat två ägg i stället för ett, kan de befruktas med upp till några dagars mellanrum. I den medicinska litteraturen kallas fenomenet för heteropaternal superfecundation på engelska, och har varit känt sedan 1970-talet.

– Sperman håller sig levande i genitalieområdet i två dagar. Det är möjligt att en kvinna kan ha sex med en man på tisdagen och en annan man på onsdagen, och det är möjligt att en kvinna kan bli gravid, säger gynekologen och barnmorskan Brooke Rossi vid University Hospitals McDonald's Women's Hospital i Cleveland till ABC News.


Hehe, tur att hon inte födde fyrlingar med olika fäder,,, I den grekiska mytologin finns exemplet Herakles och hans tvilling Iphicles där den förres fader var överguden Zeus med Iphicles fader var den dödlige mannen Amphitryon. I den annan grekisk myt blir Leda samma natt havande med fyra barn, (Helena av Troja, Clytemnestra, samt Castor och Pollux) med två olika män. Två av barnen med Zeus, som kommer till Leda förklädd som en svan (jag som trodde att svanar var monogama, något som Zeus knappast kan beskyllas för), och två av barnen med hennes dödlige make, Tyndareus.[abcnews.go.com]

9 maj 2015
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Födde tvillingar med olika fäder

Public Service 1653 09/05 20:47Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 12
Web Analytics