Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Prins Andrew och Jeffrey Epstein

06/01 15:25
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:



En kvinna, kallad "Jane Doe #3", men som i Mail Online sägs vara den nu 30-åriga Virginia Roberts, ska som 17-åring ha fått 15,000 dollar (drygt 100,000 kronor) av den amerikanska finansmannen Jeffrey Epstein för sexuella tjänster. Epstein dömdes till fängelse 2008 för sexuella övergrepp mot minderåriga varav några ska ha varit så unga som 14 år. Miljardären Epstein är vän med prins Andrew, och "Jane Doe #3" hävdar att hon ska ha tvingats att ha haft sex med prins Andrew – she was told to ‘give the prince whatever he demanded – i en lägenhet i London och på Manhattan, och vid en orgie på Epsteins privata ö i Karibien.



De senaste åren har flera kvinnor startat juridiska processer mot Epstein, bland annat har de fyra kvinnor, som är anonymiserade till Jane Doe 1–4, via advokater lämnat in stämningar till West Palm Beach Federal Courthouse i Florida för en vecka sedan. En av dem, den ovannämnda "Jane Doe 3", pekar alltså särskilt ut prins Andrew, och flera medier har publicerat bilder på prinsen där han håller armen om just ”Jane Doe 3”, då 17 år. I Sverige är åldersgränsen 15 år, och det är alltså inte olagligt för prins Andrew ha sex med en kvinna som är 17 år.


'Met three times': Prince Andrew with 17-year-old Virginia Roberts, centre, and Ghislaine Maxwell in 2001



När det framkom att prins Andrew fortsatt att umgås med Epstein även efter dennes fängelsestraff kritiserades prinsen hårt för sitt dåliga omdöme. Det bidrog till att han 2011 avgick från en tjänst där han representerade brittiska näringslivet. Det är också känt att prins Andrews tidigare fru, Sarah Ferguson, har fått Epsteins hjälp att betala av skulder. Senare har hon sagt att hon ångrar att hon tagit emot pengarna.

Jane Doe 3:s pappa uppger för tidningen The Sun att dottern träffat drottningen och ”var begeistrad” över det. Buckingham Palace tillbakavisar dock påståendet, och både i fredags och i söndags tillbakavisade hovet att prinsen ska ha haft relationer med kvinnan.

Jane Doe 3 skriver just nu på en bok som ska lämna "rättsmedicinska" detaljer om hennes påstådda relation med prinsen. Hon hotar även att namnge amerikanska politiker, företagsledare, utländska presidenter och en välkänd brittisk premiärminister som hon påstår att Jeffrey Epstein tvingat henne att ligga med. Även expresidenten Bill Clinton ska två gånger ha utnyttjat hennes tjänster.


Virginia Roberts har nu dragit sig tillbaka till sitt hem i Denver, Colorado, för att vara med sin make Robert, moder och styvfader.

6 jan. 2015
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Prins Andrew och Jeffrey Epstein

Public Service 2273 06/01 15:25



Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 12
Web Analytics