Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Monica Lewinsky talar ut

06/05 18:25
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:1995 inledde Monica Lewinsky, som då var 25 år, och USA:s president Bill Clinton en sexuell relation i Vita huset. Clinton nekade till 1998 då han erkände att han hade haft en "olämplig fysisk relation" med Lewinsky.

Lewinsky, idag 40 år, skriver i månadsmagasinet Vanity Fair, med över en miljon exemplar i upplaga, om hur hon övervägde att begå självmord under den förödmjukande utredningen om hennes relation till Clinton. Lewinsky skriver att hon djupt ångrar vad som skedde och säger att "det är dags att bränna baskern och begrava den blå klänningen". Hennes blå klänning, som hon sparat, var ett av bevisföremålen eftersom Clintons sperma fläckar ska ha funnits på den.

Lewinsky förnekar att hennes långa tystnad beror på att Clintons har betalat henne för att knipa käft. Hon vill bara rensa luften och ta tillbaka sin historia och ge den ett eget slut. Hon poängterar att hennes affär med Clinton var en relation mellan två vuxna människor. Lewinsky fick efter skandalen massor av erbjudanden om att berätta – budet var uppe i 10 miljoner dollar – men hon tyckte inte att det var rätt att göra så. Hon flyttade senare till London där hon tog en magisterexamen i socialpsykologi, och flyttade vidare till Los Angeles, New York och Portland.

Hela historien finns tillgänglig i Vanity Fairs digitala upplaga den 8 maj.6 maj 2014
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Monica Lewinsky talar ut

Public Service 2144 06/05 18:25Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 13
Web Analytics