Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Adam & Eva - Eyes wide shut

19/10 09:45
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:Swingersklubben Adam & Eva har tvingats säga nej till hälften av dem som vill komma på sexfesten på lördag den 19 oktober eftersom tillståndsmyndigheten bara tillåter 300 personer i den nya permanenta klubblokalen i källaren på Arbis. Arrangemanget kallas Eyes wide shut, efter en berömd film med Tom Cruise och Nicole Kidman. På programmet står bland annat den äkta Eyes Wide Shut-ritualen, regisserad av professionell regissör, och en erotisk burlesque show. Gästerna, som kommer från tio olika europeiska länder, lär vara svåra att känna igen. För att komma in på Arbis måste man nämligen bära mask och kåpa.

Enligt en holländsk studie som gjordes för några år sedan drabbas äldre swingrar av lika mycket könssjukdomar som vilken högriskgrupp som helst. Adam & Evas manager suckar åt undersökningen som han inte har hört talas om. Själv levde han i alla fall ett betydligt mer vidlyftigt sexliv när han sprang på Palace i 20-25-årsåldern än vad han gör idag. Han medger dock att det händer att hans gäster får klamydia men att det är ovanligt.

– Går man på krogen och raggar upp en tjej eller kille är risken garanterat större att drabbas av könssjukdomar. Jag har köpt in 1000 kondomer. Även om vi inte kräver att man ska använda kondom så är det en stark rekommendation.

Men det har inte bara varit positiv rusning till festen. Flera boende i området har upprörts av att få en swingersklubb som granne. Swingersklubbens manager har även fått hotbrev som polisanmälts. Och han är inte glad att Folkbladet ska skriva om sexfesten eftersom verksamheten väcker så mycket känslor.

– Det kommer en massa nyfikna människor och våra gäster vill vara anonyma, inte bli uttittade på gatan.

[www.folkbladet.se]


– Jag vet att det inte är olagligt, men jag tycker inte det passar sig i ett bostadsområde, säger grannen Mariah Jacobsson, som är orolig över att Club Adam & Eva ska flytta in i Arbisteaterns gamla lokaler.

– Det är faktiskt 2013, hur kan man vara rädd för att folk knullar? frågar sig fastighetsägaren Robin Karlsson, som är trött på det han kallar moralpanik.

[www.nt.se]

19 okt. 2013
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Adam & Eva - Eyes wide shut

Public Service 2544 19/10 09:45

  En bra film!

Anonym användare 739 19/10 11:26

  Swingerklubb i Glumslöv tar paus

Public Service 848 02/07 15:26Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 11
Web Analytics