Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Anton Lundin Pettersson, psykopat

22/10 22:04
1 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:Anton Lundin Pettersson, en lugn och tillbakadragen 21-åring som gillade dataspel och avskydde hiphop, arbetade som praktikant på ett företag i Trollhättan. Idag på förmiddagen hände något i Anton Lundin Petterssons huvud. Han tog på sig svarta kläder, satte en tysk nazihjälm och en mask på huvudet, beväpnade sig med svärd och knivar, och gick sedan in på Kronans skola i Trollhättan, där han högg ner Lavin Eskandar, en 20-årig elevassistent, och Ahmed Hassan, en 15-årig elev, samt skadade två andra. Drygt 5 minuter senare blev Anton Lundin Pettersson skjuten av polis och dog av skadorna på operationsbordet på Norra Älvsborgs Länssjukhus.


Anton Lundin Pettersson poserar med elever i korridoren strax före dådet. Anton Lundin Pettersson var tidigare ostraffad, ska inte ha haft någon koppling till skolan, men var bosatt i Trollhättan. Polisen utreder nu om han hade ett politiskt motiv; på nätet ska han ha visat sympatier för högerextremism.


Ahmed Hassan, 15, elev, föddes i Somalia och flyttade till Sverige för tre år sedan. Elevassistenten Lavin Eskandar, 20, försökte hjältemodigt övermanna Anton Lundin Pettersson som svingade sitt svärd mot barnen i skolans kafé - men höggs till döds.

Anton Lundin Pettersson är död, och de religiösa tror nu att han ska straffas i helvetet för att han av "fri vilja" har brutit mot gudomliga och mänskliga lagar. För utan fri vilja finns det ju ingen vettig nytta med ett helvete eller en himmel. Eller Gud. Men jag tror inte att Anton Lundin Pettersson valde att utföra de där fega illdåden på grund av en "fri vilja". Snarare var det hans gener som hade triggats av något i hans miljö. Hans medfödda psykopatiska gener var sannolikt de sämsta tänkbara i just hans uppväxtmiljö; i en annan miljö och med en annan uppfostran hade de kunnat vara de bästa tänkbara. Anton Lundin Pettersson hade alltså otur, för att inte tala om hans offer. Det gäller att ha tur i evolutionens tombola – Anton Lundin Pettersson drog en nitlott.

Stackars alla offer och alla deras nära och kära. Och stackars Anton Lundin Petterssons nära och kära, för även han hade en mor som säkert gråter nu, lika bittert som offrens mödrar.
Rubrik Medlem Läst av Postat

  En massmördares gärningsmannaprofil

Public Service 2263 15/12 23:04

  Anton Lundin Pettersson, psykopat

Public Service 3103 22/10 22:04Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 21
Web Analytics