Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Terrorn i Bryssel

22/03 10:34
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:Flera explosioner har inträffat i Bryssel. Just nu räknar vi 23 döda. På flygplatsen Zaventem uppges 13 personer ha mist sina liv och 35 är allvarligt skadade. Vittnen berättar att skottlossning först hörts i avgångshallen och därefter "skrik på arabiska". Strax därefter hördes två explosioner, som tros ha orsakats av självmordsbombare. Ytterligare 10 personer ska ha dött på tunnelbanestationen Maelbeek, ca 300 meter från EU-kommissionen och ministerrådet.

Terrorsekten IS har tagit på sig ansvaret för attacken, uppger Reuters.


Till vänster bröderna Ibrahim och Khalid El Bakraoui, och mannen i hatt och med den ljusa tröjan är 24-årige Najim Laachraoui och jagas just nu av polisen. Alla var efterlysta i samband med attackerna i Paris.


SD har haft rätt hela tiden. Tyvärr.

Jag tror att det kommer att gå väldigt bra för de partier i Europa som är emot immigration. Väldigt bra och väldigt länge. Förhoppningsvis går det väldigt dåligt för partier som är för fri invandring, till exempel C, V och MP. Och förhoppningsvis ändras asylrätten så snart som möjligt så att den åter bara gäller personer som söker skydd undan förföljelse. Inte ska den gälla personer som förföljer.
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Terrorn i Bryssel

Public Service 656 22/03 10:34

  Osama Krayem från Rosengård, kriminell och terrorist

Public Service 733 09/04 10:12Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 15
Web Analytics