Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Christer Sandelin: SD i regeringen

20/10 11:16
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:Artisten Christer Sandelin rörde på tisdagsmorgonen upp heta känslor med ett inlägg på Sandelins öppna Facebooksida, där han kritiserar den svenska flyktingpolitiken och skrev att han ville se Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som statsminister.

– Sverige behöver Jimmie Åkesson som statsminister nu, och dom som sitter i regeringen och opposition bör flytta dit till dom samhällen där inget fungerar längre, finns det någon som tror att vi kan hjälpa 2,000 flyktingar som dagligen [kommer] in i vårt land?... (men inte i Norge inte Dammark inte i Finland inte)? Vad är det som händer?

Inlägget har fått flera så kallade kändisar att reagera. SVT-profilen Karin Adelsköld skriver på Twitter: "Vet inte vad jag är mest chockad över: att Christer Sandelin är rasist eller att han inte kan stava". Och sossekomikern Henrik Schyffert har också kommenterat inlägget: "Har du mixtrat med dosetten nu igen? Hej då".

Jo Karin Adelsköld, Sandelin är mycket riktigt dyslektiker. Men vad får henne att tro att Sandelin även är rasist och Schyffert att tro att han var neddrogad? Vad i inlägget syftar man på? Snacka om argumentationsfel. Snarare är väl Sandelin bara direkt och inte lika naiv som många av hans kollegor i artistträsket. Gud vad trött jag är på Henrik Schyffert, Jonas Gardell och deras entourage. Varför borde inte Löfven, Romson och Sjöstedt flytta till Rinkeby eller någon annan problemförort? Sjöstedt smyger förresten med att han bor på exklusiva Östermalm, läs här. Flytta ut i den verklighet ni tycker duger åt oss andra.


Christer Sandelin rasist? Knappast!
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Christer Sandelin: SD i regeringen

Public Service 756 20/10 11:16Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 35
Web Analytics