Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

The Bunyadi - Nude dining

26/04 13:37
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:I juni slår The Bunyadi, Londons första nakenrestaurang, upp portarna. På menyn står hälsosamma måltider skapade av hemmaodlade ingredienser och tillagade på en vedeldad grill. Bord och stolar är sågade timmerstockar, allt porslin är av handdrejad lera och alla bestick går att äta.

När du kommer till The Bunyadi kan du välja att avnjuta måltiden naken eller påklädd. Känner du för att äta naken då blir du visad till baren, där alla är påklädda, och därefter går man in i omklädningsrummen, där man får en morgonrock och där man lämnar mobilen. Sedan går man in i den nakna avdelningen, bara upplyst av stearinljus, och så snart du känner dig bekväm kan du ta av dig morgonrocken, visa upp din nakna lekamen och avnjuta din måltid. Uppassning och kypare är också nakna, men inte kockar och annan kökspersonal. Vem vill ha pubeshår i soppan?

The Bunyadi’s ledning hoppas att deras avspända syn på klädsel kommer att befria kunderna från "det moderna livets fällor". Tanken är att komma tillbaka till naturen och få uppleva verklig frihet i en Pangaea-lik atmosfär.

– Vi tycker att folk ska ta chansen att njuta av en utekväll utan orenheter - inga kemikalier, inga artificiella färger, ingen elektricitet, ingen gas, ingen telefon - nej, inte ens några kläder, om man så önskar, säger Seb Lyall, en av männen bakom The Bunyadi.

Om du känner för att testa nude dining får du ställa dig i en kö på över 4,000 människor som väntar på en inträdesbiljett.

[metro.co.uk]
Rubrik Medlem Läst av Postat

  The Bunyadi - Nude dining

Public Service 891 26/04 13:37Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 15
Web Analytics