Välkommen! Logga in Bli medlem

avancerad

Stresscompany stressar mot botten

02/10 15:45
0 votes were received.
All visitors can vote.
Rate this post:


Stressad

IT-bolaget Stresscompany panikrasar med drygt 70 procent efter börsdebuten under torsdagen. Att en aktie rasar så mycket under sin första handelsdag är närmast unikt. Stresscompany är moderbolag till Stressklubben och sedan tidigare känt för sina kaxiga prognoser. Exempelvis har bolagets VD och delägare Ulf Söderberg sagt att man planerar för att ha 50 miljoner användare om fem-åtta år.

– Tanken är att kunna erbjuda stora företag, till exempel H&M med 155,000 anställda, tillgång till våra tjänster, men vi vänder oss också till privatpersoner. Att gå i terapi kostar i dag 1,200 kronor i timmen. Hos oss är kostnaden 99 kronor i månaden”, sade Ulf Söderberg den 29 januari.

Den som inte kan genomskåda en charlatan och bonnfångare som avslöjar sig så tydligt som Ulf Söderberg gör på hemsidan får skylla sig själv:

Vi har lyckats skapa en unik produkt med syftet att hjälpa de många människorna där ute som ständigt brottas med både mindre och större problem. Marknaden för hantering av psykologisk ohälsa är redan etablerad, där bland annat psykologer, terapeuter, självhjälpsböcker, kurser och olika mediciner omsätter miljarder. Vi tar det som redan finns till en ny nivå som är anpassad till dagens krav på tillgänglighet, användarvänlighet, och upplevelse för att ge alla människor möjligheten till ett bättre liv för en rimlig kostnad.
Med den plattform vi nu har utvecklat kan vi se ett nytt svenskt exportföretag växa fram, där vi blandar den världsledande kompetens vi har i Sverige inom både hälsa och psykologi med webbutveckling och IT. Vi står i startblocken för att fortsätta expansionen internationellt där relationer har etablerats och liknande förutsättningar råder som på den svenska marknaden.


[www.di.se]

2 okt. 2014
Rubrik Medlem Läst av Postat

  Stresscompany stressar mot botten

Public Service 1865 02/10 15:45

  Ulf Söderberg, en nolltaxerande floppmagnet

Public Service 2657 13/10 22:03Beklagar men endast registrerade användare får skriva inlägg på detta forum.

Klicka här för att logga in

Användare Online

Gäster: 9
Web Analytics